Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Brammetje Bram

Brammetje Bram integrale vordert gestaag

Compleet stripoeuvre van onderschatte Antwerpse tekenaar Eddy

Stapje voor stapje wordt het volledige stripoeuvre van de Antwerpse tekenaar Eddy verzameld in integrale uitgaven. Brammetje Bram, en Brammetje Bram - 04 - Het Monster Van Drumnadrochit zijn daarvan de eerste delen.

Dat Eddy één van de meest onderschatte Vlaamse tekenaars is, moge duidelijk zijn. Met zijn eigenzinnige stijl en humor tekende hij jarenlang de avonturen van Brammetje Bram, een ondeugende kleuter die samen met zijn vriendjes allerlei avonturen beleeft. In totaal verschenen er 12 verhalen van Brammetje Bram in stripblad Kuifje.

Standaard Uitgeverij is nu bezig met het verzamelen van alle Brammetje Bram-verhalen in integrale uitgaven. De eerste twee delen, Brammetje Bram en Brammetje Bram - 04 - Het Monster Van Drumnadrochit zijn nu al verschenen. In deze delen beleven Brammetje Bram en zijn vrienden onder meer avonturen in een pretpark, een bos en een kasteel.

De integrale uitgaven van Brammetje Bram zijn een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van Vlaamse stripkunst. De tekeningen van Eddy zijn prachtig en de verhalen zijn humoristisch en ontroerend tegelijk.


Comments